Winkelwagen
Subtotaal
Korting
€ -
Bezorgkosten
Totaal

Franchise

SAMEN SUCCESVOL ONDERNEMEN!

Wij zijn op zoek naar ervaren en bestaande horecaondernemers die een passie hebben voor gastvrijheid en gastbeleving. Je bent enthousiast over onze formule en weet deze succesvol toe te passen in je eigen vestiging zodat de uniforme uitstraling gewaarborgd blijft.
Als franchisenemer van De Beren profiteer je niet alleen van een bewezen formule welke maximaal rendeert, maar je wordt ook ondersteund vanuit het hoofdkantoor. Je wordt daarnaast voortdurend ondersteund met commerciële en technische hulp vanuit de organisatie; onder andere op het gebied van training & opleiding, marketing, inkoop, productontwikkeling, inrichting en operationele knowhow.

Meer dan 30 jaar
Bij De Beren geniet men al meer dan 30 jaar van heerlijke vlees- en visgerechten die vakkundig bereid worden op de houtskoolgrill. Wat ooit begonnen is met een eetcafé in Rotterdam is uitgegroeid tot een grote horecaketen waar iedereen zich écht thuis voelt. Al vanaf het begin staan De Beren bekend om haar berelekkere spareribs, saté en nog veel meer.
De Beren eetcafés gaan met hun tijd mee en sprongen in 2001 met De Bezorgbeer in op het hectische bestaan van consumenten. Ook deze formule bleek een groot succes.

Eén merk
In 2016 is er weer een nieuw hoofdstuk aangebroken in de geschiedenis van zowel de Beren eetcafés als de Bezorgbeer. Beiden formules gaan vanaf dat jaar verder onder één naam: De Beren. Omdat bij deze verandering één herkenbaar gezicht niet kan ontbreken, is ook onze huisstijl, het logo, de menukaart en de kleding van onze medewerkers aangepast. Onderscheid  tussen  beide formules wordt enkel nog gemaakt tussen de zogenoemde ‘restaurants’ en ‘bezorgrestaurants’.

Sinds 1984
Sinds de oprichting in 1984 wordt De Beren gekenmerkt door een constante groei en is het concept ondertussen uitgegroeid tot een grote horecaketen. Deze groei is niet alleen te danken aan het gezellige en informele karakter van onze vestigingen, maar ook aan de kwaliteit en versheid van onze producten.

Inmiddels zijn er 31 restaurants en 19  bezorgrestaurants verspreid over grote delen van Nederland. Op korte termijn wil de formule zich verder gaan uitrollen over het gehele land.

ENKELE VOORDELEN OP EEN RIJ

  • Een formule met een hoge naamsbekendheid die al ruim 30 jaar bestaat!
  • Uitstekend haalbaar rendement
  • Hoofdkantoor met professionele back-office
  • Ondersteuning en opleiding door een ervaren managementteam
  • Centraal inkoopbeleid en scherpe inkoopprijzen
  • Landelijke en regionale marketing & sales ondersteuning
  • Hoge gastenwaardering
  • Door de professionele ondersteuning van ons hoofkantoor heb je de handen vrij voor het managen van de eigen vestiging, personeelsbeleid, administratie en financiën

Heb je interesse om je bestaande horecagelegenheid om te bouwen tot een restaurant of bezorgrestaurant van De Beren of om een eigen restaurant of bezorgrestaurant van De Beren op te starten? Vul dan  dit formulier  in en stuur het ons digitaal of per post.

Meer weten over onze formule? Klik dan op onderstaande link.

De Beren bezorgrestaurants op de Franchise en Formulegids.
De Beren restaurants op de Franchise en Formulegids.